het maken van een reisdagboek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van linda amstel - WaarBenJij.nu het maken van een reisdagboek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van linda amstel - WaarBenJij.nu

het maken van een reisdagboek

Door: LindavanAmstel

Blijf op de hoogte en volg linda

09 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

hallo lieve allemaal,cees en ik zijn twee uur bezig geweest om een reisdagboek met alle toebehoren aan te maken,digibeten als we zijn, dit is tevens en test of het allemaal wel werkt. we zijn druk bezig en zijn duidelijk aan het aftellen,nog 9 dagen werken . over 14 dagen zijn we in jakarta.

• 09 Juli 2012 - 19:39

Monica:

erg leuk dat jullie een reisdagboek gaan bijhouden,had er al op gerekend dat Elly dat zou gaan doen!de foto s van onze vriendinnendag waren trouwens leuk he!loop je nog met een kruk?groeten,ook aan Cees,werkse nog voor de laatste dagen,en suc6 met alle voorbereidingen,ook namens Bart ,natuurlijk!

• 09 Juli 2012 - 20:41

Hedwig:

Lieve Linda & Cees,
    Ik ga jullie volgen, dat is een ding wat zeker is!
    Maak foto's tot je erbij neervalt, eet alles was je (nog) niet kent, maak aantekeningen, want je brein maakt overuren, maar vooral: GENIET van alle indrukken. Je zult merken, dat een deel van jou een deel van daar is!
    Veel plezier, ik vlieg de andere kant op!
    Slamat djalan en liefs,
    Hedwig

• 09 Juli 2012 - 21:00

Anca:

Lieve Cees & Linda,
    Superspannend! Héél leuk om jullie te volgen met dit reisverslag. Veel plezier met alle voorbereidingen... voorpret èn stress....
    Neem alles heerlijk in je op. Verwonder je, geniet en leef!
    Liefs,
    Anca.

• 10 Juli 2012 - 05:12

Henk Philipsen:

Leuk dat we jullie nu ook kunnen volgen. Reizen we een klein beetje mee. Een hele goede reis en vooral genieten van al dat moois daar!

• 10 Juli 2012 - 19:00

Paul Alosery:

het werkt dussssse!
    mocht ik jullie voor die tijd niet zien
    geniet ervan gr ons.

• 11 Juli 2012 - 12:52

Dineke:

Nou dat is dan alvast de eerste stap hé!! Veel plezier lieverds, geniet ervan.

• 15 Juli 2012 - 10:58

Helen & Jacob:

Lieve Linda en Cees, geniet uitzinnig van de reis. Wij zullen jullie verhalen tegemoet zien en met veel plezier lezen. Liefs Jacob & Helen

linda

hallo lieve familie en vrienden ,eindelijk gaat het er van komen over twee weken zijn wij al in Jakarta ,wij hebben er 15 jaar voor gespaard en zijn al voor de volgende reis aan het sparen, we zijn reuze opgewonden wat er allemaal gaat gebeuren en wat we gaan zien!

Actief sinds 09 Juli 2012